Szolgáltatásaink - B.B.C. Biztosításközvetítő Bróker Centrum Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatásaink


A B.B.C. Biztosításközvetítő Bróker Centrum Kft. megbízási szerződés alapján teljes körű, komplex biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújt Partnereinek.

Mikor lehet Önnek szüksége ránk?

Akkor, ha

  • nem igazodik el biztosítási szerződései között;

  • nem biztos abban, hogy milyen károk esetén szolgáltat biztosítása;

  • nem éri el biztosítóját;

  • nem kapja meg a megfelelő biztosítási kártérítést, szolgáltatást;

  • nem elégedett eddigi biztosítójával, alkuszával, ügynökével;

  • új biztosítási szerződés(ek)re van szüksége;

  • csak egyszerűen megbízható, mindig elérhető biztosítási szakemberre, alkuszra, biztosítási szaktanácsra van szüksége!


Szíves figyelmébe ajánljuk szolgáltatási rendszerünket, melynek bemutatásakor a teljességre törekszünk, természetesen az alábbi program teljes "lefuttatása" Partnerünk kockázatainak komplexitásától függ.  

Első feladat a kockázatok feltárása majd elemzése. A kockázatok ismeretében javaslatot teszünk a kockázatkezelés módszereire, aminek fókusza a biztosítható és biztosítandó kockázatok lefedése.

A kockázatelemzést követi az optimális biztosítási portfólió kialakítása. Ennek keretében értékeljük az esetlegesen meglévő biztosítási szerződésállományt, javaslatokat teszünk a megvásárolandó biztosítási fedezetekre.

A kialakított szerződésrendszer-tervezetet kivisszük a biztosítási piacra, a jó nevű biztosító társaságok között versenyt generálva kialakítjuk a Partnerünk számára díjban, szolgáltatásban azaz ár-érték arányban a legelőnyösebb szerződési konstrukciót.

Partnerünkkel közösen kialakított álláspont alapján a kiválasztott biztosító társaság(ok)nál elhelyezzük a szerződéseket.

A szerződéseket működtetjük. Állandó kapcsolatban állunk Partnereinkkel, elemző tevékenységünkkel, tanácsainkkal, adminisztrációnkkal segítjük munkájukat, szervezzük és koordináljuk risk management programjaikat, aktívan részt veszünk a károk rendezésében a kárbejelentés megfogalmazásától a kártérítés kifizetéséig.

Összegezve: ellátjuk Partnereink érdekeinek teljes körű képviseletét a biztosítók felé, ill. ha szükséges, velük szemben.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz