Személybiztosítások - B.B.C. Biztosításközvetítő Bróker Centrum Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Személybiztosítások

Lakossági biztosítások

Életbiztosítások

A személybiztosítások tekintetében Partnereink részére elsősorban kockázati életbiztosítások megkötését szoktuk javasolni. A fedezet nagyon kedvező díjért tartalmaz kockázati életbiztosítást, különböző baleseti fedezeteket, továbbá bizonyos egészségbiztosítási elemeket. Kedvező díjért magas szolgáltatási összeg vásárolható, ez a termék alkalmas leginkább arra, hogy egy katasztrófa esetén gondoskodjunk a hátramaradott szeretteinkről.

JÓ TANÁCS:

Az élet- és balesetbiztosítási piac rendkívül széles termékpalettával rendelkezik. Az optimális fedezet létrehozása nagy szakértelmet, szakmai tapasztalatot igényel. A fedezet optimalizálásában a B.B.C. Biztosításközvetítő Bróker Centrum Kft. sokat tud segíteni! Mindenképpen kérjen tanácsot tőlünk!

Mire figyeljünk, néhány példa:

Az életbiztosítási termékek költségtételei egyes biztosítóknál nagyon eltérőek lehetnek. Ez nagyban befolyásolja a díjat is. Ne hagyja magát meggyőzni egy biztosító ajánlatával, nézzen körül a piacon! Segítségünkkel ezt megteheti.

Utazási biztosítások

Külföldi nyaralás, üdülés idejére mindenképpen javasolt utasbiztosítást kötni. A nemzetközi TB kártya a magyar TB által is térített költségeket fedezi, az ezen kívül eső költségeket a magánszemélynek kell megfizetni. Ha teljes anyagi biztonságban szeretnénk érezni magunkat, kössünk utasbiztosítást. Ma már az extrém sportok (búvárkodás, hegymászás stb.), a síelés is speciálisan biztosítható.

 

JÓ TANÁCS:

Fontos a megfelelő termék kiválasztása! Válasszunk az igényeinknek, pénztárcánknak megfelelő terméket! Az optimális termék kiválasztásában a B.B.C. Biztosításközvetítő Bróker Centrum Kft. sokat tud segíteni! Mindenképpen kérjen tanácsot tőlünk!

Mire figyeljünk, néhány példa:

Az assistance kártyát, telefonszámot mindig tartsuk magunknál, hisz baj esetén az ezen lévő információk alapján tudunk segítséget kérni.  

Ha külföldre utazunk, a tapasztalatok azt mutatják, nem mindegy, hogy a világ adott részére tervezett utazásunkhoz melyik biztosító termékét választjuk. Könnyebben elfogadják kötvényünket és nem kell a helyszínen fizetnünk, ha az adott országban, régióban ismert, jó hírű biztosítóval szerződünk.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, segítünk a választásban!

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz