Személybiztosítások - B.B.C. Biztosításközvetítő Bróker Centrum Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Személybiztosítások

Vállalati biztosítások


A személybiztosítások tekintetében partnereink részére a csoportos élet- és balesetbiztosítási termékeket szoktuk javasolni. Ez a konstrukció variálható, a cég igényeire szabható, továbbá kedvező adózási körülmények között köthető.

A fedezet nagyon kedvező díjért tartalmazhat kockázati életbiztosítást, különböző baleseti fedezeteket, továbbá bizonyos egészségbiztosítási elemeket.

A gazdálkodó szervezetek sokszor igényelnek külföldre utazó munkatársaik részére külföldi betegség és balesetbiztosítást. E termék tekintetében is nagyon széles a paletta.

JÓ TANÁCS:

Az élet- és balesetbiztosítási piac rendkívül széles termékpalettával rendelkezik. Az optimális fedezet létrehozása nagy szakértelmet, szakmai tapasztalatot igényel. A fedezet optimalizálásában a B.B.C. Biztosításközvetítő Bróker Centrum Kft. sokat tud segíteni! Mindenképpen kérjen tanácsot tőlünk!

Mire figyeljünk, néhány példa:

Ezen termékek esetében az adózási szabályok sokrétűek, adott esetben biztosítónként is eltérhet egy-egy termék adójogszabályi megítélése.

Sok esetben egyes közvetítők önös érdekből a csoportos élet- és balesetbiztosításokat a munkáltatói felelősségbiztosítás helyett, azzal egyenértékű fedezetként értékesítik. Ez természetesen nagy hiba, és a biztosított részére nagy fedezetlenségi veszélyt jelent.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérje Munkatársaink tanácsát!


 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz